Nutrisi Ramadhan


Vivix®

Hidupkan Hari Anda
Minuman botani lazat yang mengandungi campuran botani khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Eldeberi Eropah dan Lobak Ungu.

RES V

Nikmati Kebaikan Polifenol Dalam Setiap Softgel
Dari siang hingga ke malam, nikmati hidup sepenuhnya dengan tenaga dan kecergasan. Jalani kehidupan yang lebih sihat dan lebih bersemangat.

Cinch® Mixed Soy Protein

Shake Lengkap dan Pantas
Minuman yang lazat, pantas dan berkhasiat untuk anda. Ia membekalkan nutrien seumpama satu hidangan, tetapi rasanya enak seperti pemanis mulut.

ESP Mix Soy Protein Isolate Powder

Memberikan Tenaga secara Berterusan, Berasaskan Protein Tumbuhan yang Berkualiti Tinggi
Makanan lazat yang kaya dengan kalsium dan protein. Lengkap dengan 9 asid amino perlu.

Meal Shakes

Makanan Lazat Di Mana-Mana Sahaja
Minuman berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein. Sesuai untuk kanak-kanak, remaja dan juga dewasa di mana-mana sahaja.

Performance®

Menyegarkan dan Menghilangkan Dahaga
Tingkatkan prestasi untuk mencapai kemenangan yang diimpikan. Serlahkan prestasi terbaik anda yang kekalkan momentum. Dengan proprietari OPTI-LYTE campuran elektrolit ditambah campuran unik karbohidrat untuk memberikan tenaga segera dan berterusan disamping menyokong penghidratan optimum.

Lecithin

Lemak Sihat Yang Anda Perlukan
Lesitin dikenali sebagai pengemulsi semula jadi yang menguraikan lemak menjadi molekul-molekul kecil untuk penghadaman. Lesitin juga ditukar menjadi asetilkolina di dalam tubuh anda, yang diperlukan untuk membantu mengekalkan tubuh yang sihat.

B-Complex

Menyerlahkan Tenaga Anda
Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda dan melengkapi jurang nutrisi vitamin B.

Peppermint-Ginger Plus

Lega dan Tenang
Pudina dan Halia digunakan secara tradisional dan turun temurun untuk sensasi menenangkan dan melegakan perut. Ia juga boleh membantu melawaskan penghadaman.

CoQ-Trol Plus

Tingkatkan Tenaga Anda
Kekal aktif dan bertenaga dengan Coenzyme Q10, antioksida yang menyokong sel untuk menghasilkan tenaga. CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semula jadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol. Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun.

Herb-Lax

Untuk Pelawasan
Pemakanan seimbang yang kaya dengan serat, pengambilan air yang banyak dan senaman yang kerap menyumbang kepada pergerakan usus yang sihat. Untuk melegakan masalah sembelit yang kadang-kala berlaku, Herb-Lax melegakan masalah sembelit.

Cinch® Tea Mix

Minuman yang Menyegarkan
Lupakan kopi dan minuman manis. Ini cara yang selamat dan semula jadi untuk menceriakan hari anda dan menukar saiz pakaian anda. Campuran eksklusif teh hijau, putih dan merah, serta taurina untuk meningkatkan tenaga seharian agar anda sentiasa segar dan cergas. Nikmatinya pada bila-bila masa, panas atau sejuk.