Peluang Perniagaan

Selamat datang ke Keluarga Shaklee

Roger Barnett, CEO Shaklee

Secara peribadi, saya ingin mengalu-alukan kehadiran anda ke dalam keluarga Shaklee dan tahniah kerana anda telah membuat pilihan untuk sebuah kehidupan yang lebih sihat, dan lebih baik. Kami amat teruja untuk menganugerahkan satu peluang untuk anda mencapai impian dengan berkongsi produk-produk kesihatan semula jadi yang terbaik dengan berjuta-juta orang yang perlu dan mahukan apa yang kami ada.

Kejayaan anda di Shaklee bergantung sepenuhnya pada keazaman anda. Manakala, kami menawarkan produk semula jadi selamat dan terbukti berkesan, serta sokongan latihan, pengiktirafan dan pelan pampasan yang lumayan. Anda pula sebarkan pada yang lain – berkongsi dengan orang diluar sana dengan ilham bahawa manusia boleh mencipta kehidupan yang mereka impikan. Apa yang teramat istimewa tentang Shaklee ialah tiada had atau sempadan selagi anda mampu mencapainya.

Mulakanlah hari ini. Alami sendiri produk-produk hebat kami dan mulakan perniagaan anda. Tetapkan matlamat dan bina pelan tindakan merupakan elemen utama kejayaan anda. Ikuti Panduan Perniagaan ini yang mana ianya dapat membantu anda mencipta sebuah perniagaan yang boleh bertahan ke generasi akan datang.

Kita jarang mendapat peluang untuk mencipta kehidupan yang lebih baik dan dalam masa yang sama dapat membantu orang lain. Saya rasa bertuah menjadi sebahagian daripada Shaklee dan berharap anda sebagai ahli keluarga Shaklee diberikan peluang untuk lebih sihat dan sejahtera serta kehidupan yang lebih bermakna.

Semoga anda dilimpahi dengan kehidupan yang lebih sihat, bahagia serta aman dan makmur.

 

Salam hormat,
ROGER BARNETT,
Pengerusi dan CEO Shaklee Corporation

 

Better Life with Shaklee

Sedikit demi sedikit, satu per satu, bersama Kita Bina Dunia yang lebih Baik!

Keistimewaan sebagai Pengedar Shaklee

• Nikmati produk Shaklee pada Harga Pengedar.
• Hadir ke ceramah kesihatan, menerima pemeriksaan dan rundingan kesihatan oleh Pakar Pemakanan Shaklee.
• Berpeluang memperolehi Pendapatan Tambahan.
• Mengakses Majalah Shaklee Today versi digital, serta bahan sokongan dan sumber lain.